GuoLinQiGong docent opleiding

Werken aan je gezondheid op Chinese wijze: een jaaropleiding tot docent Guo Lin Qi Gong in Breskens en/of midden Nederland.
In vrijwel elke stad in China zijn organisaties die gebruik maken van de kracht van de, heel toegankelijke, Guo Lin Qi Gong loopjes.

Door meditatief wandelen én aandachtig ademhalen kunnen we onze lichaam- en geestkracht versterken met Qi Gong. Samen, in de vrije natuur. Het leveren van een eigen bijdrage versterkt zo de gezondheid.

Sinds 2010 ben ik docent aan deze opleiding, sinds 2017 voorzitter van de stichting GuoLinQiGong Nederland.

Door het opleiden van leraren wil de stichting het netwerk van docenten uitbreiden, zodat chronisch zieken in de eigen regio Guo Lin Qi Gong kunnen beoefenen.
Het lesprogramma van de jaaropleiding omvat naast de theorie over de werking van Qi Gong, alle basis oefeningen van Guo Lin Qi Gong: Warming-up en ontspanningsoefeningen- Voorbereidende en Afsluitende Qi Gong- Meditatieve Qi Gong loopoefeningen.

geslaagd-voor-de-glqg.jpg

Wandelend leren, aan de mooie Zeeuwse kust; Veerplein 1, Breskens.
Komende maanden zullen in heel Nederland en België introductiedagen worden gegeven.
Hou de website in de gaten of meld je aan voor het ontvangen van informatie.
We starten de opleiding met een volledige lesweek in augustus 2019. Aansluitend volgen, één x per maand, 9 lesdagen, allen op zaterdag. Examen juni 2020.

Aanmelden door je motivatie en ervaring met Taiji /Qigong te mailen naar stichtingguolin@gmail.com je ontvangt dan de les data en een inschrijfformulier.

 

 

stenen-1024x640-klein.jpg