laatste nieuws

De zomerse temperaturen geven de gelegenheid om lekker buiten te trainen. Lukt het een keertje niet vanwege, bijvoorbeeld, regen dan vermeld ik dat hier.….

Wil je weer les volgen? Zie het zomer lesrooster

De route naar de Biervliet buiten locatie:

Ga van de Braakmanlaan de Steenovenweg in. Loop voorbij de yurt linksaf het bosje in en je kunt me daar vinden.  In het groen, bij droog weer, op ma – woe – vr. vanaf 9.30 uur.  Iedereen is vrij om hier mee te komen trainen. 

Privé les geef ik alléén buiten, op afspraak! 

Qigong: De Tao van zelfontplooiing. 

Nieuw in Hulst op maandag in Breskens op dinsdag en in Terneuzen op donderdag, zie het nieuwe jaarrooster.

De oude Chinese filosofie gaat je leiden op het pad van zelfontwikkeling. Galileo zei al: we hebben het allemaal al in ons, we hoeven het alleen maar wakker te maken!

Vaak maken mensen 2 fouten, op de weg naar het zoeken van het ware zelf. Door niet aan die weg, de Tao, te beginnen of het pad niet helemaal te lopen.

Durf je te beginnen met het zetten van die eerste stap, dan geeft het leven je vanzelf momenten waarop je keuzes maakt die bepalen hoe jouw pad verloopt. We gaan samen overbodige spanning proberen los te laten en zoeken naar je ‘midden’, de balans in jouw gedachten maar ook in je leven.

Je wordt immers als mens rijker, als je jezelf zo veel mogelijk ontwikkelt.

In de eerste les wordt de basis over adem en levensenergie uitgelegd en de verbinding daarvan met beweging. Je gaat ook meteen beginnen met deze combinatie. Iedereen kan dit op zijn of haar eigen niveau doen.

Het mag met zachtheid en rust, met rijzen en dalen, met komen en gaan en dit alles door het  gebruik van onze adem.  Een passende oefening, op het juiste moment, kan een mens blijven verbazen.

Zo zullen beweegtechnieken, die je naar je ‘centrum van evenwicht’ brengen én filosofische ontwikkeling altijd hand-in-hand gaan. 

Lichaam en geest, samen in balans:  de ‘meester’ begeleidt je maar je zult het pad zélf leren ontdekken.

De kennismakingslessen bij Kreatieve vorming Hulst zitten er op: er komt een vervolg vanaf oktober. Inschrijven is al mogelijk.
Docent:       Nell van Hartevelt 
Locatie:  Den Dullaert, Hulst  

https://www.kreatievevorming.nl/inschrijven         Cursuscode  KCV35  

************************************************************************